Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Waterleiding (ver)leggen Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Waterleiding (ver)leggen Zoetermeer

Heeft u behoefte aan een extra wastafel in de slaapkamer, wilt u een wasmachine aansluiten of zijn de waterleidingen een obstakel voor uw klusproject? Wij helpen u graag verder. Er zijn veel motieven om waterleidingen aan te leggen, te herleggen of te beëindigen. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud weten we dat waterleidingen belangrijk zijn. Daarom bieden we professionele hulp bij alle waterleiding projecten.

Om lekkage te voorkomen, is het van groot belang om de juiste aansluiting te maken bij het werken met waterleidingen. Lekkage kan tot veel nawerk en schade leiden. Laat uw leidingwerk met vertrouwen over aan een geschoolde loodgieter.

Waterleiding aanleggen Zoetermeer

Het vergroten van de mogelijkheden in huis wordt gerealiseerd door het aanleggen van extra waterleidingen. Het wooncomfort kan in grote mate verhoogd worden door het aanleggen van nieuwe watervoorzieningen en het verbeteren van de doorstroom. Bij het aanleggen van de waterleidingen houden onze experts altijd rekening met uw wensen.

Wil u dat de leidingen op een nette wijze achter de muur weggewerkt worden of stoort het u niet als ze zichtbaar blijven? Wij zullen met u de verschillende opties doornemen wanneer u een aanvraag indient. Wij streven naar de beste service en een schitterend resultaat.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
ATF Loodgieter & Onderhoud staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Waterleidingen verleggen Zoetermeer

Indien u overweegt om een kast te plaatsen, maar er zit een waterleiding op die positie, Bent u voornemens om uw huis te verbouwen, maar moet het leidingwerk verplaatst worden? Het is essentieel dat alle aspecten in uw huis blijven functioneren.

Om problemen zoals lekkage te vermijden, is het van groot belang dat de waterleidingen op de juiste manier worden verlegd. Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar. Lekkage en een kraan zonder wateraansluiting zijn ongewenste situaties die vermeden kunnen worden. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud stellen onze installateurs altijd een uitgebreid legplan op voor uw waterleidingen.

Waterleidingen afdoppen of verwijderen

Wilt u een waterleiding niet meer gebruiken en zit deze in de weg? Het is verstandig om ongebruikte waterleidingen af te doppen of te laten verwijderen. Hierdoor neemt de kans op lekkage af en wordt de hoeveelheid stilstaand water verminderd.

Maak gebruik van onze professionele service voor het afdoppen en verwijderen van waterleidingen. U kunt ons bereiken via 070 207 5018 of door een bericht achter te laten in het contactformulier. We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.