Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Toilet vervangen Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Toilet vervangen Zoetermeer

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen we dat een goed functionerend toilet cruciaal is voor het woongenot. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud zijn we ons hier terdege van bewust. Onze loodgieters streven naar de best mogelijke staat voor uw toilet.

Het vervangen van een verouderd toilet is een klus die vaak voorkomt in oudere woningen. Is uw wc versleten en denkt u aan een vervanging of een complete renovatie van uw toilet? Vertrouw op de specialisatie van ATF Loodgieter & Onderhoud in Zoetermeer.

Ons ruime assortiment aan toiletten en afwerking maakt ons de juiste keuze voor uw project. Ons team van loodgieters heeft expertise opgebouwd in vele aspecten van het vak, verder dan enkel het aansluiten van uw product. Bij ons kunt u terecht voor advies en een vakkundige afwerking van uw project.

WC pot laten vervangen

Indien u enkel op zoek bent naar een nieuwe wc pot, zijn er ook veel vragen die naar boven komen. Heeft u de voorkeur voor een hangend toilet, of gaat uw voorkeur uit naar een staand model? Wilt u dat de spoelbak eenvoudig toegankelijk is voor reparaties, of kiest u ervoor om deze mooi weg te werken in de muur?

Onze loodgieters zijn goed op de hoogte van de verscheidene keuzes die er zijn voor uw toilet in Zoetermeer. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunt u vertrouwen op onze loodgieters voor advies en de professionele installatie van het beste toilet voor uw woning. Neem gemakkelijk contact op via 070 207 5018 of ons contactformulier voor antwoord op al uw vragen!

Toilet renovatie door ATF Loodgieter & Onderhoud

Wanneer u op zoek bent naar een volledige vernieuwing van uw toilet, bent u bij ons aan het juiste adres. Van het leidingwerk tot aan het tegelwerk kunnen wij u van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat uw leidingwerk en tegelwerk tot in de puntjes geregeld zijn.

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud zijn we er om u te helpen met het vernieuwen van de gehele uitstraling van uw toilet. Heeft u al duidelijk in gedachten wat uw wensen zijn? Voel u vrij om ons te contacteren voor een rustige bespreking van de diverse opties.

Bent u nog niet helemaal zeker hoe uw toilet renovatie eruit moet zien in Zoetermeer? Bent u nog niet zeker hoe u uw wc wilt ontwerpen? Onze medewerkers kunnen u hierbij ondersteunen. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 070 207 5018 of vul het contactformulier op de website in.

Een monteur installeert sanitair in huis
Voor al uw sanitair klussen in Zoetermeer kunt u terecht bij de loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud.

Veel gestelde vragen over toilet renovatie in Zoetermeer

Hoeveel kost het om een toilet te renoveren?

De tarieven voor het verbouwen van uw toilet kunnen sterk verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de gebruikte materialen. Om een nauwkeurige raming te krijgen, is het raadzaam om een offerte aan te vragen met uw wensen zodat de specialist deze zo specifiek mogelijk kan opstellen.

Hoeveel tijd kan een toiletrenovatie in beslag nemen?

De tijd die nodig is voor het renoveren van een toilet kan sterk variëren. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die kunnen ontstaan. Bij het renovatieproces van een toilet kunnen er onverwachte vertragingen optreden. Dit kunnen problemen zijn zoals onvoorziene complicaties, problemen met leveringen of weersomstandigheden. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

Wanneer is het tijd om een toilet te renoveren?

In het geval van slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, verouderd ontwerp, gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie, is het hoogstwaarschijnlijk nodig om je toilet te renoveren. Als er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd, kan een goed ontworpen en gebouwd toilet doorgaans vele jaren meegaan voordat grootschalige renovatie noodzakelijk is.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.