Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Douche installeren vervangen Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Douche installeren vervangen Zoetermeer

Indien u vaak te maken heeft met veel kalkaanslag in uw douchekop of u voelt zich opgesloten in de kleine douchecabine, dan kan het misschien tijd zijn om een nieuwe douche te installeren. Heeft u last van veel kalkaanslag in uw douchekop of voelt u zich opgesloten in de kleine douchecabine? Als u vaak hinder heeft van veel kalk in uw douchekop of als uw kleine douchecabine u benauwd doet voelen, is het wellicht tijd om te gaan nadenken over de aanschaf van een nieuwe douche.

Een regendouche kan het douchen een stuk comfortabeler maken. Als u het ontspannende gevoel in de badkamer wilt vergroten, kunt u ook overwegen om de douchecabine te vergroten of een extra douchepaneel aan te leggen. Neem gerust contact op met onze specialisten om alle mogelijkheden te bespreken! Ga in gesprek met onze specialisten om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn!

De juiste douchekop voor uw douche

Het kiezen van de perfecte douchekop uit het ruime assortiment van tegenwoordig kan behoorlijk lastig zijn. In Zoetermeer zijn er verschillende douches met ieder zijn eigen karakteristieken, terwijl iedereen zijn eigen voorkeur heeft. Tijdens deze eindeloze zoektocht willen wij u graag van dienst zijn!

Onze badkamerspecialisten in Zoetermeer zijn op de hoogte van al de klassieke en moderne douchekoppen. Wij adviseren u graag welke douchekop past bij uw badkamer en wensen. U heeft de optie om dit bij ons aan te schaffen en te laten installeren.

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud streven we er altijd naar om uw wooncomfort meer te verbeteren dan onze concurrenten. Gun uzelf de beste douche-ervaring en kies altijd voor het allerbeste. Voor een specialist in Zoetermeer moet u altijd bij ATF Loodgieter & Onderhoud zijn.

Douche repareren Zoetermeer

Wij begrijpen maar al te goed dat uw douche mogelijk niet meer goed werkt, maar dat u nog niet klaar bent om een nieuw model aan te schaffen. Daar hebben wij alle begrip voor. Laat ATF Loodgieter & Onderhoud u helpen om uw bestaande douche te repareren en het weer als nieuw te laten voelen.

Voor betrouwbaar vakmanschap in Zoetermeer kunt u terecht bij onze ervaren loodgieters. Onze specialisten speuren met aandacht en precisie naar de oorzaak van uw probleem met de douche en zorgen voor een vakkundige oplossing. Wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden om het comfort in uw douche te verhogen, kunt u altijd bij onze loodgieters terecht voor advies.

ATF Loodgieter & Onderhoud: Dé badkamerspecialist in Zoetermeer

Met onze snelle, betrouwbare en doelgerichte service hebben wij een prominente naam opgebouwd als loodgietersbedrijf in Zoetermeer. Ervaar zelf waarom wij door zoveel klanten worden gekozen als de beste optie voor al hun loodgieterswerkzaamheden. Neem contact met ons op en we zijn er om u te helpen. Ons team van specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Voor vragen en spoedklussen zijn wij bereikbaar op 070 207 5018. Mocht u vragen hebben die niet direct beantwoord hoeven te worden, dan kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Wij zorgen ervoor dat uw vraag snel wordt opgepakt en beantwoord.

Veel gestelde vragen over douche renovatie in Zoetermeer

Wat kost het om een douche te vernieuwen?

Als u uw douche wilt opknappen, kunnen de kosten sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de materialen die worden gebruikt. Als u een nauwkeurige schatting wilt hebben, kunt u het beste een offerte aanvragen met uw specifieke wensen, zodat de specialist deze zo gedetailleerd mogelijk kan maken.

Hoeveel tijd kost het verbeteren van een douche?

De tijd die nodig is om een douche te renoveren kan sterk verschillen. Dit komt doordat het afhangt van verschillende factoren, waaronder de omvang, de complexiteit en eventuele onverwachte problemen die zich kunnen voordoen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en rekening te houden met mogelijke vertragingen als gevolg van onvoorziene problemen, leveringsproblemen of weersomstandigheden.

Wanneer is de juiste tijd om een douche te renoveren?

Als je te maken hebt met slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd design, ruimtegebrek en een gebrek aan energie-efficiëntie, dan is het tijd om je douche te renoveren. Als je je douche goed ontwerpt en bouwt en regelmatig onderhoud pleegt, kan deze tientallen jaren meegaan voordat grote renovatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.