Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage badkamer Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage badkamer Zoetermeer

Het is erg vervelend als er lekkage in uw badkamer plaatsvindt. Als uw vloer blank staat of er vieze vochtplekken op uw muren ontstaan en u niet precies kunt achterhalen waar het lek zich bevindt, is dit een lastig probleem dat u graag snel opgelost ziet. Deze lastige situatie wilt u graag snel opgelost zien.

Het is niet altijd duidelijk waar een lekkage vandaan komt, omdat het op verschillende plekken kan ontstaan. Misschien komt de lekkage van de douche? Of wellicht de wasmachine? Of is het het leidingwerk achter de muur? Als u zich in Zoetermeer en omstreken bevindt, hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing. Met slechts één telefoontje kunt u onze loodgieters direct inschakelen.

Is er sprake van badkamerlekkage? Wij bieden een snelle en professionele oplossing voor uw probleem. Wacht niet te lang met het oplossen van de problemen veroorzaakt door uw lekkage. Dit kan leiden tot ernstige schade aan uw muren, vloeren en plafonds met als gevolg mogelijk meer reparatiewerkzaamheden.

Last van een lekkage? Twijfel niet langer en neem direct contact op met een professionele loodgieter! Voor snelle ondersteuning kunt u altijd bellen naar 070 207 5018 of het contactformulier invullen bij ATF Loodgieter & Onderhoud. Een van onze loodgieters zal spoedig ter plaatse zijn om de lekkage te verhelpen.

Lekkage badkamer Zoetermeer: oorzaken

Vaak wordt badkamerlekkage pas opgemerkt door vochtplekken op de muren in aangrenzende kamers of het plafond eronder. Het is niet altijd makkelijk te achterhalen waar in de badkamer de lekkage is ontstaan. Onze loodgieter inspecteert als eerste stap de kitnaden van uw douche of bad.

We controleren eveneens de kitnaden van het afvoerputje en gaan op zoek naar tegels die loszitten of voegwerk dat beschadigd is. Dit kan ook betekenen dat er een lekkage is. Als het een complex lekgeval betreft, kunnen wij u doorverwijzen naar onze partners die beschikken over uitgebreide lekdetectie.

Wanneer de oorzaak van het lek eenmaal bekend is, Ons team zorgt ervoor dat het probleem snel en adequaat wordt opgelost. Met onze vakmensen bent u verzekerd van kwaliteit en een perfecte afwerking, waarbij geen enkel detail wordt vergeten.

Dus heeft u last van lekkage in de badkamer? Aarzel niet en neem contact met ons op. Vul eenvoudig het contactformulier in op onze website of bel ons Voor elk badkamerlek kunt u ons bereiken op 070 207 5018, ATF Loodgieter & Onderhoud staat paraat om u te helpen!

Lekkage in huis is altijd vervelend
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel ATF Loodgieter & Onderhoud

Veel gestelde vragen over badkamer lekkage in Zoetermeer

Wat kost het om een lekkage te laten verhelpen?

De kosten voor het oplossen van een lekkage zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het is van belang om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te inspecteren en een nauwkeurige schatting te maken.

Wat moet er gebeuren bij een ernstig lek?

Het is cruciaal om snel en doeltreffend te handelen bij een ernstig waterlek om verdere schade te voorkomen, dus draai als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht. Het is verstandig om de elektriciteit uit te schakelen bij stroompunten in de buurt, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Is het de taak van een loodgieter om de bron van een lekkage te vinden?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Met hun kennis, ervaring en gespecialiseerde gereedschappen kunnen loodgieters de bron van een lekkage vinden en deze op een professionele manier herstellen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.