Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage meterkast Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage meterkast Zoetermeer

Wanneer er een lekkage in de meterkast optreedt, kunnen er vervelende en gevaarlijke situaties ontstaan. Als er water in de meterkast komt, kan dit leiden tot kortsluiting, stroomuitval en acuut brandgevaar. Het is het beste om een meterkast-lekkage zo spoedig mogelijk te laten herstellen door een vakman.

Er zijn meerdere symptomen waaraan u kunt zien dat er een lek in de meterkast zit. Indien er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast aanwezig is, is dit een indicatie voor een lekkage in de meterkast. Bovendien kan kortsluiting aangeven dat er mogelijk sprake is van lekkage in de meterkast, maar dit hoeft niet altijd waar te zijn.

Water in de meterkast – wat nu?

Het is belangrijk dat u niet zelf probeert een lekkage in de meterkast te verhelpen. De combinatie van elektriciteit en water bij een meterkast-lekkage veroorzaakt brandgevaar. Wanneer er water in de meterkast is, is het verstandig om direct ATF Loodgieter & Onderhoud te contacteren, wij staan voor u klaar.

Om de lekkage in de meterkast te verhelpen, is het noodzakelijk om eerst de oorzaak ervan te achterhalen. Het is essentieel om het probleem blijvend op te lossen. Is er waterlekkage naar binnen of is er sprake van een lek bij de buren?

Als de oorzaak eenmaal gevonden is, kunnen de vakmensen van ATF Loodgieter & Onderhoud direct beginnen met het verhelpen van het probleem. Het heeft immers geen zin om de schade te herstellen als het water nog steeds vrolijk doorlekt. Als laatste is het belangrijk om de stroom te laten herstellen door een vakbekwame elektricien.

Snel een lekkage specialist in Zoetermeer

Heeft u last van een lek in de meterkast van uw woning in Zoetermeer? Vertrouw op ATF Loodgieter & Onderhoud voor een snelle oplossing. Onze loodgieters staan zo spoedig mogelijk bij u voor de deur om het probleem te verhelpen.

Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen? U kunt altijd bellen naar 070 207 5018. Dankzij onze expertise hebben we tevens goede relaties opgebouwd binnen de elektriciens en lekdetectie sector. Voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist kunt u ook telefonisch contact opnemen met 0800-5663443.

Lekkage in huis is altijd vervelend
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel ATF Loodgieter & Onderhoud

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Zoetermeer

Wat zijn de prijzen voor het oplossen van een lekkage?

De kosten voor het oplossen van een lekkage variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat wordt aangetast, en de benodigde reparatiewerkzaamheden. Het is belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te inspecteren en een nauwkeurige schatting te geven.

Wat zijn de stappen die we moeten nemen bij een hevige lekkage?

Bij een ernstige lekkage is het van essentieel belang om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te minimaliseren, daarom moet men de hoofdkraan van het gebouw als eerste handeling afsluiten. Verder is het verstandig als er stroompunten in de buurt zijn de elektriciteit uit de schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Is het de verantwoordelijkheid van een loodgieter om lekkages op te sporen?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en herstellen van lekkages. Aarzel daarom niet om een loodgieter in te schakelen wanneer u te maken heeft met een lekkage. Met hun kennis, ervaring en gereedschappen kunnen loodgieters de bron van een lekkage identificeren en deze effectief oplossen.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.