Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Radiator plaatsen of verwijderen Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Radiator plaatsen of verwijderen Zoetermeer

Wij hebben ruime ervaring met het installeren en verwijderen van radiatoren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bent u op zoek naar manieren om een koude ruimte in uw huis te verwarmen? Of staat een verwarmingselement in de weg voor uw plannen en ideeën?

We helpen u graag met al uw klussen aan de verwarming. Is er een radiator die moet worden geïnstalleerd, afgekoppeld, verwijderd of verplaatst? Een professionele loodgieter kan dit zonder enig probleem voor u regelen. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Als u meer wilt weten over wat wij u kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie

Verwarmingselementen worden geïnstalleerd in huis
Schakel een loodgieter van ATF Loodgieter & Onderhoud in voor verwarmingswerk in Zoetermeer.

Radiator installeren Zoetermeer

Heeft u behoefte aan extra, nieuwe of andere radiatoren in uw woning? Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw radiator? Onze experts helpen u graag. Wij nemen graag de taak op ons om uw warmwaterleiding te verleggen en uw verwarmingselement aan te sluiten, zonder problemen.

Laat het plaatsen van de radiator op zolder of in de garage maar aan onze professionele installateurs over. Laat het gerust over aan onze vakkundige installateurs. U kunt erop vertrouwen dat wij met onze ervaren en klantgerichte benadering de juiste installatie realiseren.

Radiator vervangen Zoetermeer

Moet u uw verouderde radiatoren laten vervangen door nieuwe exemplaren? Is het mogelijk dat u uw huis wilt upgraden met elegante designradiatoren of paneelradiatoren? Als u meer ruimte in uw woonruimte wilt hebben, kunt u overwegen om wandradiatoren te gebruiken.

Wilt u uw oude radiatoren vervangen in Zoetermeer? Schakel onze loodgieters in en zij regelen het voor u. Onze expertise ligt in het installeren van designradiatoren en wandradiatoren in Zoetermeer na jaren van ervaring Vertel ons wat uw wensen zijn en wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te inspecteren en de mogelijkheden met u te bespreken.

Radiator verwijderen Zoetermeer

Staat uw radiator in de weg voor uw plannen met de woonruimte en heeft u deze niet meer nodig? Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van uw radiatoren? ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar. Onze monteur komt gauw bij u langs en heeft binnen de kortste keren uw radiator afgekoppeld en afgevoerd.

Onze loodgieters met oog voor detail laten ook bij de afwerking niks te wensen over. Dankzij deze oplossing kunt u de ruimte weer ten volle benutten op de manier die u voor ogen heeft. Wij staan voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 070 207 5018 of vul ons contactformulier in om snel een afspraak te plannen.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.