Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Afvoer lekkage in Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Afvoer lekkage in Zoetermeer

Schade als gevolg van lekkend water beperkt zich niet alleen tot nare geurtjes en onaantrekkelijke plekken. Ruikt u iets vreemds? Denkt u dat er een lekkage is in uw afvoer? Heeft u een vreemde geur waargenomen en vermoedt u een lekkage in de leiding?

Wacht niet langer en neem contact op met onze professionele loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud. Aarzel niet om ons te bellen en wij zullen snel langskomen om de afvoer te onderzoeken. Aarzel niet om contact op te nemen en wij zullen snel langskomen om de afvoer te inspecteren.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf het probleem op te lossen. Maar dan is het belangrijk om te weten waar u het beste kunt beginnen. Een lekkage in uw afvoer is meestal lastig bereikbaar en u wilt niet gaan slopen zonder de garantie dat u op de juiste plek bezig bent. Een ervaren en professionele loodgieter kan u helpen om niet alleen moeite te besparen, maar mogelijk ook onnodige kosten te voorkomen.

Onze diensten zijn beschikbaar in Zoetermeer en omgeving om u te helpen bij het oplossen van dit probleem. Met onze ervaring in het helpen van klanten, kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Voordat we onze werkzaamheden beginnen, nemen we altijd de tijd om de situatie grondig te inspecteren en zorgen we ervoor dat we nooit direct met breken beginnen.

Aarzel niet langer en geef uzelf een goede start door ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen om uw lekkage te laten repareren. We zorgen ervoor dat uw tijd, moeite, kosten en onnodige schade tot een minimum worden beperkt. Wacht niet langer en begin goed door ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen om uw lekkage te laten verhelpen. Maak gebruik van onze diensten en minimaliseer uw tijd, inspanning, kosten en onnodige schade.

Lekkage in huis is altijd vervelend
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel ATF Loodgieter & Onderhoud

Oorzaken van lekkage in uw afvoer

Het is essentieel om te weten dat een lekkage kan ontstaan door onjuist gebruik van uw afvoer of door een verouderd leidingenstelsel. Doordat dagelijks etensresten, zeep- en tandpastaresten en andere dingen door de wasbak worden weggespoeld, is er een grote kans op een verstopping na verloop van tijd. Als gevolg hiervan kan er een verhoogde druk ontstaan en uiteindelijk een lekkage in uw afvoer veroorzaken.

Wilt u rap van dit probleem af in Zoetermeer? Wacht niet langer en bel onze specialisten van ATF Loodgieter & Onderhoud op 070 207 5018 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Onze loodgieters zijn er om u te ontzorgen!

Veel gestelde vragen over afvoer lekkage in Zoetermeer

Welk bedrag ben ik kwijt voor het herstellen van een lekkage?

Afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat wordt aangetast en de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn, zullen de kosten voor het oplossen van een lekkage variëren. Als je te maken hebt met een lekkage, is het cruciaal om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen voor een inspectie en een gedetailleerde kostenraming.

Welke stappen te nemen bij een hevige waterschade?

Als er sprake is van een extreme lekage is het van groot belang om snel en effectief te handelen om verdere schade te voorkomen, draai daarom als eerste de waterkraan van het gebouw dicht. Daarnaast wordt het aangeraden om, als er stroompunten beschikbaar zijn, de stroom af te sluiten, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter te bellen.

Is het mogelijk voor een loodgieter om de bron van een lek te vinden?

Bij een lekkage is het raadzaam om direct een loodgieter in te schakelen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het opsporen en herstellen van lekkages. Loodgieters weten precies hoe ze de bron van een lekkage kunnen identificeren en effectief kunnen verhelpen. Ze hebben de juiste kennis, ervaring en gereedschappen hiervoor.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.