Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer installeren renoveren Zoetermeer

Voelt uw badkamer in Zoetermeer niet meer als een fijne plek en wilt u daar verandering in brengen? Als het leidingwerk verouderd is, de uitstraling niet langer past bij de rest van uw huis en u verlangt naar meer ruimte en comfort, Een moderne en verfrissende badkamer is de ideale plek voor uw ochtend of avondroutine.

Onze badkamerspecialisten weten exact wat een badkamer in Zoetermeer nodig heeft. Laat ons u helpen bij badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing. Creëer de badkamer van uw dromen met badkamer plaatsen in Zoetermeer.

Badkamer renoveren Zoetermeer

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud realiseren we ons dat het renoveren van de belangrijkste kamer in uw huis een lang proces is, dat begint met een idee en een ontwerp. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen we dat het renoveren van de belangrijkste ruimte in huis geen spontane actie is. Bent u al aan het visualiseren, of heeft u nog inspiratie nodig?

U kunt altijd vertrouwen op de hulp van onze badkamerspecialisten, zij zorgen ervoor dat uw badkamer perfect wordt geïnstalleerd! Bij ATF Loodgieter & Onderhoud hebben we een uitgebreid assortiment badkamerartikelen en een schat aan ervaring om u te helpen bij het ontwerpen, selecteren en installeren van alles wat u nodig heeft in uw ideale badkamer. Dat betekent dat het altijd binnen het door u bepaalde budget valt.

Onze gespecialiseerde loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud gaan verder dan alleen het aanleggen van leidingwerk in uw badkamer. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunt u vertrouwen op onze expertise bij het plaatsen van leidingwerk en het afwerken van het tegelwerk in uw badkamer. U kunt vertrouwen op de expertise en professionaliteit van onze loodgieters.

Badkamer (ver)plaatsen Zoetermeer

Zou u het fijn vinden om uw badkamer te verplaatsen naar een andere ruimte in uw woning? Zoekt u naar een loodgietersbedrijf dat de installatie van een badkamer in uw nieuwbouwwoning in Zoetermeer kan realiseren? In deze situatie kunt u rekenen op de expertise en ervaring van ATF Loodgieter & Onderhoud in Zoetermeer.

ATF Loodgieter & Onderhoud beschikt over een ruime ervaring op het gebied van het ontwerpen en installeren van badkamers. Onze sterke netwerken in de branche zorgen ervoor dat u kunt genieten van het beste materiaal en een breed assortiment. Onze enthousiaste badkamerspecialisten doen de rest.

Bij het (ver)plaatsen van uw badkamer in Zoetermeer begrijpen wij het belang van zorgvuldigheid. Bij het uitvoeren van uw klus streven wij naar perfectie en niets minder. Leer onze installateurs kennen en laat u informeren over de diverse alternatieven.

ATF Loodgieter & Onderhoud: Uw badkamerspecialist in Zoetermeer

Wanneer het aankomt op badkamerklussen in Zoetermeer, kunt u rekenen op de expertise van onze badkamerspecialisten van ATF Loodgieter & Onderhoud. Onze monteurs zijn experts op het gebied van renovatie en installatie en staan klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar extra informatie of wilt u in gesprek gaan over een offerte of ontwerp?

Heeft u nog iets waar u over inzit? Laat het ons weten en neem contact met ons op! Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of door te bellen naar 070 207 5018. Aarzel niet om contact op te nemen met ATF Loodgieter & Onderhoud, onze medewerkers staan voor u klaar.

Een monteur installeert sanitair in huis
Voor al uw sanitair klussen in Zoetermeer kunt u terecht bij de loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud.

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Zoetermeer

Wat is de geschatte kostprijs van een badkamerrenovatie?

Afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, uw gewenste mate van luxe en de gebruikte materialen, kunnen de kosten voor het renoveren van uw badkamer sterk variëren. Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het verstandig om een offerte aan te vragen met uw specifieke eisen, zodat de specialist deze zo gedetailleerd mogelijk kan opstellen.

Hoeveel tijd kost het renoveren van een badkamer?

De tijdsduur die nodig is voor het renoveren van een badkamer kan sterk verschillen. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de grootte, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die kunnen optreden. Houd er rekening mee dat onverwachte problemen, problemen met de levering of slecht weer voor vertragingen kunnen zorgen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

Wanneer is een badkamer aan renovatie toe?

Slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd ontwerp, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie zijn redenen waarom een badkamer aan renovatie toe kan zijn. Als je badkamer goed is ontworpen en gebouwd, kan deze tientallen jaren meegaan voordat er sprake is van een grootschalige renovatie, als je maar regelmatig onderhoud pleegt.


ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.