Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage toilet Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage toilet Zoetermeer

Op uw toilet moet u altijd kunnen rekenen. Lekkage toilet is dan ook een vervelend probleem, waarvoor een snelle oplossing gewenst is. Onze professionele loodgieters in Zoetermeer begrijpen dit als geen ander!

Voorkom onnodige lekkages door uw toilet te laten installeren door een ervaren specialist. Het is van uiterst belang dat u altijd een vakman inschakelt bij de installatie van het toilet. Ook voor andere lekkages in huis bieden we een blijvende oplossing!

Lekkage toiletpot door onjuiste montage

Bent u plotseling geconfronteerd met een grote hoeveelheid water rond uw toilet? Een terugkerende lekkage aan het toilet of de afvoer kan duiden op een verkeerde montage. Bij een zwevend of hangend toilet gebeurt dit vaak.

Bij een onjuiste installatie kan er lekkage optreden aan het toilet. Het is daarom cruciaal om bij de installatie van het toilet altijd een vakman in te schakelen, om problemen zoals lekkages te voorkomen. Ook voor andere lekkages in uw huis bieden wij een duurzame oplossing!

Daarnaast kan er ook op andere manieren een lekkage van het toilet ontstaan. Een lekkage van het toilet kan nog steeds voorkomen, zelfs als het toilet goed wordt onderhouden. Wat zijn de mogelijke redenen voor een toilet dat lekt?

  • Ouderdom: slijtage van de leidingen, verzakkingen
  • Het losraken van knel- of koppelpunten leiding
  • Stortbak: defecte vlotter of vlotterkraan

Een lekkende toilet kan voorkomen bij zowel nieuwe als verouderde toiletten. Dit levert direct overlast op en u wilt dit zo snel mogelijk verhelpen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het herstellen van tal van lekken.

Voor een snelle en gewenste oplossing van een lekkage van het toilet in Zoetermeer, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud zorgen wij voor een oplossing die langdurig is en aan uw wensen voldoet. Wacht niet langer en neem direct contact op met de loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud.

Lekkage toilet? Neem contact op!

Heeft uw toilet zichtbare schade door een lekkage? Schakel dan meteen onze hulp in. Wij herkennen veelvoorkomende oorzaken van een lek, zoals een verzakking van de riolering of een barst door te hoge druk in een oogopslag en doen er alles aan om het lek zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Heeft u te maken met een lekkende toiletpot in Zoetermeer? Schakel onze hulp direct in en neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Lekkage in huis is altijd vervelend
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel ATF Loodgieter & Onderhoud

Veel gestelde vragen over toilet lekkage in Zoetermeer

Hoeveel moet ik betalen om een lekkage te repareren?

Als je een lekkage wilt oplossen, zullen de kosten hiervoor afhangen van verschillende factoren, zoals de plek en grootte van de lekkage, het materiaal dat beschadigd is, en de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn. Het is belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te onderzoeken en een precieze schatting te geven van de kosten.

Wat te doen wanneer er een heftige lekkage optreedt?

Bij ernstige lekkages is het belangrijk om snel en adequaat te reageren om verdere schade te voorkomen, dus draai als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht. Verder is het slim om, als er elektropunten in de buurt zijn, de elektriciteit uit te schakelen, waardevolle bezittingen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter te bellen.

Kan een loodgieter een lekkage herkennen?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het detecteren en verhelpen van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter als u een lekkage heeft. Het opsporen en verhelpen van lekkages is een specialiteit van loodgieters. Ze beschikken over de juiste kennis, ervaring en tools om dit te doen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.