Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
Lekkage muur Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Lekkage muur Zoetermeer

Bij lekkage in de muur kunt u altijd rekenen op ongewenste situaties en veel stress en zorgen. Ondervindt u hinder van lekkage in uw muur? Lees hier wat u kunt doen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Indien u onmiddellijk assistentie behoeft bij het opsporen en verhelpen van uw lekkageprobleem in de muur, Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken op 070 207 5018 of u kunt een bericht achterlaten via het contactformulier. Heeft u last van lekkage? ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar!

Vochtplekken muur

Wanneer er vochtplekken in de muur zichtbaar zijn, is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een lekkage. Dit is niet alleen onaantrekkelijk, maar kan ook schimmelvorming en verslechterde isolatie veroorzaken. Om de lekkage op te lossen, is het raadzaam om een specialist van ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen.

Is er sprake van vochtplekken op je muur? Wilt u snel geholpen worden? Neem dan direct contact op met ATF Loodgieter & Onderhoud. Dit kan telefonisch via 070 207 5018 of door het invullen van ons contactformulier op de website. Met de hulp van onze ervaren loodgieters is uw probleem snel opgelost.

Lekkage muur opsporen

Bij vochtplekken in de muur is het lastig om te achterhalen waar de lekkage zich bevindt. Doorheen de muren van een woning lopen er verschillende leidingen en bovendien kan er lekkage van buitenaf optreden. Om onnodig sloopwerk te vermijden, is het van groot belang om de oorsprong van het probleem te identificeren.

Het opsporen van een lekkage kan door een lekdetectiespecialist worden gedaan met behulp van geavanceerde apparatuur. Voor het opsporen van de lekkage worden onder andere infraroodcamera’s ingezet en kan er een rook- of kleurstoftest worden uitgevoerd. Het is niet vanzelfsprekend dat alle loodgieters in Zoetermeer deze apparatuur in hun bezit hebben.

Heeft u geen idee wat de oorzaak is van het vocht? Heeft u geen idee waar de bron van de lekkage zit? Dan is het verstandig om eerst een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Voel u vrij om ons te bellen op 0800-5663443, wij hebben uitgebreide connecties in de lekdetectie branche.

ATF Loodgieter & Onderhoud: úw lekkage specialist

Bij ATF Loodgieter & Onderhoud begrijpen we dat u met vragen en problemen zit. Onze loodgieters zijn er om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring in Zoetermeer weten onze lekkage specialisten precies hoe ze uw probleem snel en duurzaam kunnen oplossen. U kunt erop rekenen dat uw lekkage snel en blijvend wordt verholpen.

Bel direct naar 070 207 5018 of vul ons contactformulier in om snel een reactie te ontvangen. We horen graag van u, dus een medewerker van ATF Loodgieter & Onderhoud zal zo snel mogelijk reageren op uw aanvraag. Wij ontvangen graag uw feedback en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Lekkage nazorg: wij helpen graag

Natuurlijk is het verhelpen van de muurlekkage niet het enige wat gedaan moet worden. Het verzorgen van het stucwerk, schilderwerk en andere reparaties is een uitdagende taak. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud hebben we uitgebreide kennis en ervaring met alle aspecten van een lekkage.

Heeft u ook hulp nodig bij klussen waar wij minder verstand van hebben? Onze expertise staat tot uw beschikking. Ons netwerk voor herstelwerkzaamheden is door de jaren heen flink gegroeid. Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor, schilder of bouwbedrijf in Zoetermeer?

Maak een keuze uit één van de betrouwbare bedrijven in Zoetermeer die samenwerken met onze partners. U kunt altijd contact met ons opnemen via 0800-5663443 en vragen naar de beschikbare mogelijkheden. We streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen met de inzet van onze medewerkers.

Lekkage in huis is altijd vervelend
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel ATF Loodgieter & Onderhoud

Veel gestelde vragen over muur lekkage in Zoetermeer

Wat is de prijs voor het verhelpen van een waterlek?

De prijs om een lekkage te herstellen kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de plaats en grootte van het lek, het materiaal dat beschadigd is en de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn. Het inschakelen van een professionele loodgieter of aannemer is essentieel om de lekkage te onderzoeken en een nauwkeurige schatting te geven.

Welke maatregelen moeten genomen worden bij extreme lekkage?

In geval van ernstige lekkage is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen, begin daarom door de hoofdkraan van het gebouw dicht te draaien. Verder is het verstandig als er stroompunten in de buurt zijn de elektriciteit uit de schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Is het mogelijk voor een loodgieter om de oorzaak van een lek te achterhalen?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Het identificeren en verhelpen van lekkages is een specialiteit van loodgieters. Vertrouw daarom op hun kennis en vaardigheden om uw lekprobleem op te lossen.

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.