Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Bad plaatsen Zoetermeer

Een bad is een van de meest rustgevende producten die u in een badkamer kunt hebben. Is uw badkamer toe aan vernieuwing en wilt u graag genieten van een comfortabele badkuip in Zoetermeer? Heeft u nog geen ligbad of is uw badkamer ook toe aan een nieuwer en moderner model?

Laat u adviseren door onze badkamerspecialisten, die op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de markt. Met onze expertise begeleiden we u graag naar het ideale bad voor uw badkamer en uw persoonlijke smaak. Heeft u liever een bubbelbad, jacuzzi of een simpel groot ligbad zonder tierelantijntjes?

Bad vervangen Zoetermeer

Een nieuw bad plaatsen kan een ingewikkeld proces zijn. Welke baden passen er op dezelfde plaats? Moeten de leidingen ook worden verlegd? Onze loodgieters komen met plezier naar Zoetermeer om een situatieopname te doen en u te voorzien van deskundig advies over de mogelijkheden.

Onze professionele monteurs staan klaar om al uw zorgen weg te nemen en uw bad te vervangen. Heeft u hulp nodig? Bel dan naar 070 207 5018 of vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij u langskomen om alle punten te bespreken.

Mogelijkheden bad plaatsen in Zoetermeer

Baden zijn de laatste jaren in allerlei verschillende varianten verkrijgbaar geworden. Er zijn ontelbaar veel verschillende varianten beschikbaar op de markt. Onze loodgieters van ATF Loodgieter & Onderhoud zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpen u graag om een weloverwogen keuze te maken.

Soorten baden

Het is cruciaal om te weten welk type bad en welke afmetingen geschikt zijn voor uw badkamer. Heeft u een voorkeur voor een ronde badkuip of neigt u meer naar een langwerpige variant? Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaand bad of wilt u toch liever een bad-douche combinatie?

Als u geen ruime badkamer heeft, is het plaatsen van een bad-douche combinatie een slimme keuze om ruimte te besparen. Het is belangrijk dat uw comfort in de badkuip ten allen tijde gewaarborgd blijft. Het is verstandig om u goed te laten informeren over de verschillende keuzemogelijkheden.

Een hoekbad is een praktische keuze als u ruimte wilt besparen in uw badkamer. Baden met uitdagende hoeken kunnen ook prima worden aangepast aan de afmetingen van uw badkamer. Om extra ruimte te sparen, kunt u zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties in uw badkamer integreren.

Indien u op zoek bent naar luxe en stijl, is een vrijstaand bad de ideale keuze. Baden zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Het is daarom erg belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe u de badkamer wilt inrichten voordat u overweegt om een bad te laten plaatsen.

Functionaliteiten en extra's

Wat uw voorkeur ook is, er zijn diverse functies en extra's beschikbaar voor baden van alle afmetingen. Bent u bijvoorbeeld een echte lezer in bad, dan is een boekenplankje buiten het bereik van de spetters een ware must. Met het juiste budget kunt u uw wensen vervullen.

Is het uw idee om uw bad ook te laten functioneren als bubbelbad of jacuzzi? Dat is zeker iets wat wij kunnen realiseren! Onze loodgieters zijn bedreven in het omgaan met verschillende soorten baden in Zoetermeer. Als u uw wensen kenbaar wilt maken, kunt u dat doen via het contactformulier of ons bellen op 070 207 5018 om de mogelijkheden te bespreken.


Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5018

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.