Toilet plaatsen in Zoetermeer?

Wilt u een toilet plaatsen, maar laat u dit liever over aan een professional? In Zoetermeer en omgeving is ATF Loodgieter & Onderhoud uw aangewezen expert. We beschikken over jarenlange ervaring en kunnen elke wc-soort snel voor u installeren.

Hangend of staand toilet?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in de keuze voor een geschikt toilet. Wat voor u de beste optie is, hangt af van uw wensen. Een hangend exemplaar maakt bijvoorbeeld minder lawaai. Doordat de vloer vrij blijft, oogt de ruimte bovendien groter. Een staand toilet is op zijn beurt vaak goedkoper. Een urinoir verbruikt weinig water en is zeer hygiënisch. Wilt u een staand of een hangend toilet plaatsen? Of kiest u toch voor een urinoir? Welke keuze u ook maakt: onze loodgieter in Zoetermeer installeert de wc vlug en vakkundig voor u.

Repararen en renoveren

Wilt u de wc pot vervangen? Uw wc loopt door? Ook in zulke gevallen zijn wij u graag van dienst. Niet alleen voor installatie, maar ook voor reparatie en toilet renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u met plezier alles over de vele mogelijkheden.