Lekkage in Zoetermeer?

Op vele plekken in uw woning in Zoetermeer kan een lekkage ontstaan. Dit komt door de grote hoeveelheid water-, afvoer- en gasleidingen die door uw woning lopen. Overal waar een leiding loopt kan een lekkage ontstaan. Vaak merkt u dit niet direct, maar na een tijdje is de schade zichtbaar. Een lekkende waterleiding kan bijvoorbeeld natte plekken of schimmelvorming veroorzaken op muren, plafonds en achter in keukenkastjes.

Belangrijk is dat u een lekkage in een vroeg stadium herkent en dat u hulp inschakelt voor het verhelpen ervan. Te lang wachten met het inschakelen van een loodgieter in Zoetermeer bij een lekkage, kan leiden tot meer (kostbare) schade aan uw woning. In Zoetermeer en omgeving helpt ATF Loodgieter & Onderhoud u snel en betrouwbaar met de reparatie van een lek.

Herkennen van een waterlekkage

Als u de juiste signalen kent, is het mogelijk een waterlekkage al vlot te herkennen. De schade kan vaak beperkt blijven als u op tijd reageert. Onderneemt u echter niet op tijd actie, dan kan het kostbare gevolgen hebben door grotere schade.

Waterleiding lekkage uit zich vaak in de vorm van vochtplekken in het plafond, dampige plekken in uw muren of schimmelvorming. Een lekkage in een afvoerleiding is vaak merkbaar door een viezige geur die blijft hangen op plekken in uw woning. Aan aardgas is een doordringende geur toegevoegd, die wat weg heeft van knoflook. Bij een gaslekkage zal deze lucht sterk ruikbaar zijn. Onderneem snel actie.

Lekkage verhelpen in Zoetermeer

Aarzel niet en neem bij een vermoeden van een lekkage gelijk contact op met ATF Loodgieter & Onderhoud. De locatie en aard van het lek worden ter plekke ingeschat en we geven u een advies op maat. Op deze manier voorkomen we verdere schade aan uw woning door het lek.

Met jaren ervaring van herkenning en herstel van lekkage in Zoetermeer en omgeving voeren onze vakmensen een gedegen diagnose uit. Het probleem kan vaak vrij snel gelokaliseerd worden. Of het gaat om problemen in de originele montage of corrosie door jarenlang gebruik. Zodra de oorsprong van het lek is gevonden, kunnen onze vakmensen het probleem vakkundig voor u oplossen.

Voor spoedklussen kunt u ons in Zoetermeer en omgeving dag en nacht bereiken. Dus ongeacht het moment van de dag of nacht, neem contact met ons op voor professionele hulp bij lekkage. Bel daarom met 070 - 207 50 18 en laat uw probleem door een vakman verhelpen.