Installateur gezocht in Zoetermeer?

Wilt u een CV ketel laten installeren? Zoekt u een expert om uw badkamer te renoveren? Of wilt u een lekkage in uw keuken laten verhelpen? In Zoetermeer en omgeving is Comfort Groep installaties en Dakonderhoud uw ervaren installatiebedrijf. Zowel voor montage, reparatie als renovatie staat onze installateur in Zoetermeer voor u klaar.

Allround installateur

Voor een installateur is geen dag hetzelfde. Hij voert namelijk veel verschillende klussen uit. Onze medewerkers hebben in alle werkzaamheden veel ervaring en verrichten ze met veel plezier. Door onze ruime kennis kunnen we u ook van persoonlijk advies voorzien. Hoe kan leidingwerk het best worden aangelegd, en in welke valkuilen moet u bij de keuze van een badkamer niet trappen? Wij vertellen u er graag alles over. Wij zijn uw allround installateur in de regio Zoetermeer!

Voor elke fase van een project

Of u nu een advies voor uw aan te leggen badkamer wenst, of uw leidingwerk wilt laten verleggen: onze medewerkers draaien hun hand er niet voor om. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u in elke fase van een project van dienst zijn. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Onze loodgieter in Zoetermeer komt bij u langs om u alles over de vele mogelijkheden te vertellen. Voor een vakkundige installateur bent u bij ons aan het juiste adres!